Adeam kemano

Liczba postów: 6 Join date: 19/08/2010
 | Temat: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 12:01 am | |
| Nick postaci którą chcesz do gildii: AdeamPLlvl: 40Od jak dawna grasz w maple?: Będzie ze 3 lata, może dłużej(pare przerw), ta gra jest jak narkotyk. Nawet jak rzucisz to i tak jeszcze kiedyś spróbujesz  Czy byleś już w jakiejś gildii/iach? w jakich?: TAK, w TSUBASA-OMOI i jestem z tego dumny ;DDlaczego akurat nasza gildia?: Bo wiem, że ludzie i atmosfera są ok  Sygnatura:  Imię: Adam (Adaś dla znajomych i przyjaciół)Wiek: 16Ulubiony kolor: niebieskiZainteresowania: Sport, Elektronika, Kultura Hip-Hop(taniec C-WALK), MuzykaKsiążka: WiedźminFilm: The RoadMuzyka: Rap, Reagge, Rock, Alternative MetalKilka zdań o sobie: Nie lubie o sobie pisać  Czekałem czy gildia dostanie reaktywacje i jednak się udało  Mam nadzieje, że Dramon, Megami, Madi mnie pamiętają. Sprawicie mi wielki zaszczyt jeśli znowu będę mógł uczestniczyć w życiu gildii  Peace & Love Kocham Was wszystkich! |
|
mastermax

Liczba postów: 29 Join date: 29/07/2010 Age: 23
 | Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 7:47 am | |
| Lider ma jakies sprawy do zalatwienia wiec nie wiadomo kiedy zostaniesz przyjety ale czekaj na bank sie ktos odezwie |
|
madisa akuma

Liczba postów: 12 Join date: 20/07/2010
 | Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 9:29 am | |
| Adam, no ładnie, pomału do gry wraca całe stare Tsubasa Omoi  |
|
wikja MegamiSama

Liczba postów: 171 Join date: 02/07/2010 Age: 23 Skąd: z twojego najgorszego koszmaru
 | Temat: Re: [PRZYJĘTY]AdeamPL Pią Sie 20, 2010 2:31 pm | |
| Joł Adaś miło cię widzieć znowu  ja już swoje sprawuchy załatwiłam więc cię przyjmę ;] _________________ Don't mess with me unless you want to die young.I'm a Dreamer jak się komuś nudzi może poczytać DX    |
|